Največji svetovni izdelovalec premium vozil cilja na izboljšano prodajo BMW i3 s ponudbo hitrejšega in manjšega polnilnika za avtomobilske baterije. Hitre polnilne enote so razvili skupaj z dobaviteljem Robert Bosch GmbH. Polnilnik lahko napolni 80% baterije v samo pol ure. Enota je velika za polovico standardnega hladilnika, in je že na voljo za uporabnike v Kaliforniji za […]

Največji svetovni izdelovalec premium vozil cilja na izboljšano prodajo BMW i3 s ponudbo hitrejšega in manjšega polnilnika za avtomobilske baterije.

Hitre polnilne enote so razvili skupaj z dobaviteljem Robert Bosch GmbH. Polnilnik lahko napolni 80% baterije v samo pol ure. Enota je velika za polovico standardnega hladilnika, in je že na voljo za uporabnike v Kaliforniji za ceno 6.548,00 $.


polnilec

“To je mejnik v razvoju DC hitre polnilne infrastrukture. Z več kot petimi leti izkušenj razumemo, da je obsežna mreža javnih polnilnikov ključna za transport prihodnosti,” je povedal Robert Healey, EV upravljalec infrastrukture pri BMW S.Amerike. “BMW ponuja “BMW i DC Fast Charger” za dostopno vsoto denarja in je bolj obvladljive velikosti, vse to je narejeno z namenom, da bo polnjenje bolj dostopno lastnikom i3 vozil.”

bmw-i-DC-fast-Charger-specifications

Prvi BMW i DC Fast Charger je javno predstavljen na konferenci Plug-In 2014, ki je namenjena električnim vozilom. Tako kot BMW i3 lastniki v Kaliforniji, imajo tudi stranke znamke Tesla na voljo brezplačno polnjenje svojih vozil. Prihodnost je očitno bližje, kot smo si mislili.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code