Električni bavarec dobi pridih divjega oblikovanja na sicer ekološko usmerjenem značaju. Ko govorimo o predelavah BMW je na voljo veliko opcij. Izbor pa se nekoliko zoža pri iskanju poprodajnega tunerja, ki bi predelal hibridno ali električno vozilo.

Kar nekaj časa smo čakali na prve pogumneže, ki so se lotili riskantnega podviga, tako smo pisali že o japonski predelavi podjetja Eve Ryn, imenovanem i3 EVO, ki nedvomno izstopa po svojem izgledu. Tudi današnja predelava prihaja iz Japonske, tokrat pa so se nad i3 spravili fantje iz Studie in 3D Design.

bmw-i3-d3-design (3)

Če ste velik poznavalec BMW in različnih predelav, ste za 3D Design že slišali, japonski tuner je namreč precej znan po predelavah nemških znamk. O njem smo tudi že pisali, ko so se lotili minimalistične preobrazbe M235i. Za še boljši rezultat pa so se v projektu združili s še enim znanim japonskim tunerjem: Studie, končni produkt pa je fenomenalen (impresiven za tako kompleksno karoserijo). Obarvali so ga na Fire Orange, to je identična barva tisti na E92 M3 GTS, ne manjka pa mu tudi nekaj okrasja v obliki črnih strel. Isti oranžni odtenek so uporabili tudi v notranjosti, z nekaj črnimi dodatki, v notranjosti pa najdemo tudi Recaro športne sedeže. Prednja maska je posodobljena s pomočjo prednjega odbijača in podaljška 3D Design, zadaj pa vozilo krasi spojler. Narejenih je še nekaj sprememb na podvozju, vozilo je namreč tudi nekoliko znižano. Morda se vam zdi smešno predelovati nekaj tako nešportnega in ravno zato uporablja tudi BMW Active Sound Design sistem, ki dovoljuje virtualno proizvodnjo zvoka različnih pravih motorjev, tako lahko izbirate med zvokom V8, V10, V12 ali pa značilnega vrstnega šestvaljnika. Vabimo vas torej, da si v spodnji galeriji ogledate to zanimivo japonsko umetnino.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code