V kolikor ste mislili, da BMW i3 ne more izgledati agresivno, ste se pošteno motili. Preverite spodnji primerek s poprodajnimi HRE aluminijastimi platišči!

BMW i3 med električnimi avtomobili ne slovi kot najbolj ”kul” po videzu (predvsem zadnji del), čeprav se nam zdi, da je to povsem neupravičeno. Kljub temu, da je BMW pred kratkim predstavil prenovljeni model i3 in športno različico z imenom i3S, smo na spletu opazili model i3 pred prenovo z kompletom poprodajnih aluminijastih platišč proizvajalca HRE.

Le-te se ponašajo z ekskluzivnim dizajnom, aluminijasta platišča pa sestavljajo trije sestavni deli. Rob platišč je v modri barvi in se ujame z modrimi podrobnostmi po celem vozilu, kraki pa so v črni mat barvi. BMW i3 ima že serijsko nameščena izjemno ozka kolesa, saj lahko le tako dosega čimdaljši doseg, saj je tako precej manj zračnega upora. Ta platišča v širino tako merijo le nekoliko manj kot 14 centimetrov!

BMWBLOG-BMW-i3-with-HRE-Classic-309-Wheels-in-Satin-Black (10)

Platišča so sicer izdelek podjetja HRE, imenujejo pa se 309 Classics. Prav zagotovo bo nekdo mislil, da gre za ”mafijsko” vozilo, saj je razen modrih podrobnosti skorajda neopazen in celo agresivenBMW pri prenovljenem modelu i3 sicer ni predstavil tako stilskih črnih aluminijastih platišč, menimo pa, da bi dizajnerji pri BMW lahko predstavili bolj zanimiva aluminijasta platišča. 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code