zjutraj smo pisali o upodobitvi M2 CSL, za katerega je že skoraj uradno potrjeno, da bo kmalu zapeljal na ceste... potem pa so še takšne upodobitve, ki nikoli ne bodo ugledale luči dneva, ali pač?

[sam id=”14″ codes=”true”]

Ekipa Rain Prisk Designs se je odločila, da bo ustvarila nekaj skoraj neizvedljivega. Njihov projekt? Shooting Brake oblika karoserije z osnovo na športnem hibridru BMW i8!

Oblika, ki je za BMW postala aktualna s prihodom Mercedes-Benzovega CLA Shooting Brake, seveda ne bo kaj kmalu pristala na takšni eksotiki kot je i8.

Večja verjetnost je, da bi obliko prejela BMW serija 4 ali serija 6, ki sta nekaj mesecev nazaj že prejeli svoje računalniške upodobitve.

bmw-i8-shooting-brake-upodobitev

Vozilo v tej nenavadni predelavi je prejelo mnogo sprememb, originalen se je ohranil le sprednji del. Rain Prisk Designs so nanj celo namestili strešne kovčke, zadnji del vozila pa pridobi razširjene blatnike in padajočo streho. Tudi tukaj ne manjka karbonskih vlaken, poprodajnih platišč in novih poprodajnih platišč. Shooting Brake modeli so ponavadi močnejše različice, ki želijo ohraniti tako aerodinamiko kot tudi prostor na zadnjih sedežih in v prtljažnem prostoru, na takšen način je svet prejel Farrarija FF in CLS63 AMG Shooting Brake.

[sam id=”13″ codes=”true”]

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code