Iz kje drugje, kot iz Abu Dhabi BMW salona prihaja naslednji električni bavarski športnik. Očitno bo oblačenje v raznobarvne folije postala pogosta praksa, saj se na spletu pojavlja vedno več fotografij živobarvnih hibridov.

BMW i8 na spodnjih fotografijah zelo dobro izgleda v “Lime Green” preobleki, s katero je predstavljen na vsem znanem BMW Abu Dhabi, ki je znan po ekstravagantnih in vrhunskih BMW modelih. Drugega jim sicer v Združenih arabskih emiratih ne preostane, saj je njihova konkurenca mnogo močnejša kot pri nas. Edina logična rešitev je individualizacija vozil in dodajanje posebnosti, ki bi z vozilom skupaj izstopale v prometu sončnih dežel.

Trenutno boste BMW dobili precej težko, saj njegova čakalna doba na nekaterih trgih znaša kar osemnajst mesecev. Je pa situacija takšna, da tam kjer je denar je tudi pot. To je pred kratkim dokazal novopečeni lastnik i8, ki je za svojega bavarca odštel kar dodatnih sto tisočakov in vozilo dobil v trenutku. Na koncu je (na ameriškem trgu) zanj odštel 247.750,00 dolarjev, zaslužek pa so dobili pri BMW Irvine v Orange County v Kaliforniji. Zaradi velikega povpraševanja BMW sedaj razmišlja o hitrejši proizvodnji, ki bi lažje sledila visokemu povpraševanju.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code