Oddelka BMW M individual ter BMW M Performance sta stopila skupaj in ustvarila edinstven primerek kupeja 440i. Kaj vse le-ta premore?

Za začetek lahko povemo, da gre za prestižno dvobarvno notranjost ter čudovit, pastelno moder odtenek, ki sliši na ime Yas Marina Blue. Dejstvo, da je “edina omejitev le nebo”, dokazuje to vozilo, ki ga je lastnik naročil pri Autohaus Matthes Group, katere sedež je v nemškem mestu Suhl. Poleg paketa M Sport ter nekaterih tuning komponent M Performance oddelka najbolj izstopa barva, ki je predvsem značilna za modela M3 in M4.

Dodatki, ki prihajajo iz BMW M Performance oddelka, predstavljajo temne poudarke, vidne iz vseh zornih kotov, mnogi pa so narejeni iz priljubljenih ogljikovih vlaken. Med slednje štejemo sprednji podaljšek spojlerja, zadnji spojler in zadnji difuzor, izgled pa popestrijo tudi sprednje črne ledvičke in stranski športni pragovi. Na BMW 440i so dodana originalna vzvratna ogledala iz BMW M4 Coupe, ki so seveda oblečena v ogljikova vlakna. Na trenutnih fotografijah BMW440i sedi na 18-palčnih zimskih platiščih in pnevmatikah, s prihajajočo pomladjo pa naj bi bil deležen novih 20-palčnih platišč v odtenku Orbit Gray.

BMW-Individual-4er-F32-M-Performance-Yas-Marina-Blau (2)

Še bolj edinstvena pa izgleda kabina tega športnega kupeja. Prevladujoč material je kvalitetno Merino usnje v dveh odtenkih; svetlo modrem in Opal belem, celotna barvna shema pa je prisotna tudi na armaturni plošči in praktično celi potniški kabini. Preostanek elementov je odetih v črno barvo, za popestritev pa so v kabini logotipi M, ki izboljšajo celotno izkušnjo. BMW 440i Coupe poganja 3,0-litrski vrstni šestvaljnik N55, ki odlično sodeluje z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom ZF. Prikazan primerek se lahko pohvali še z M Performance Power Kit nadgradnjo, kar pomeni, da namesto 340 KM razvije 360 konjskih moči. M Performance izpušni sistem iz karbona poskrbi, da avtomobil zveni kot si zasluži.

To je unikaten lepotec z edinstveno zunanjostjo, notranjostjo in zvokom, ki pritegne vsak pogled oz. uho.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code