Privlačna, prepričljiva in uporabna mala kombilimuzina je dobila še svojo zadnjo osvežitev preden jo zamenja povsem nova generacija vozila. Katere so novosti?

BMW nas je danes kar zasul z novostmi, saj smo ravno razkrili prenovljeno BMW serijo 2, sedaj pa vam predstavljamo še spremembe na malem BMW serije 1.

Od julija 2017 naprej bo naprodaj prenovljen model tako s 3 kot 5 vrati. S prenovo BMW ponuja tudi nove izdaje Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow in BMW M140i Edition Shadow, ki poudarjajo športen in eleganten značaj vozila s črnimi ledvičkami, črnimi vložki na LED žarometih in zatemnjenimi LED zadnjimi lučmi.

Zunanja karoserija je lahko odeta v dve novi barvi; Sunset Orange in Seaside Blue, ki še popestrita izgled tega Bavarca. K barvama se lepo podajo tudi nova platišča, teh je kar pet v velikosti 17 in 18 palcev.

2017 BMW 1 series - Facelift (37)

V potniški kabini je popolnoma prenovljena instrumentalna plošča s še večjo usmerjenostjo k vozniku, ki zagotavlja bolj velikodušen občutek prostora. Za dodatno eleganco poskrbijo ekskluzivni materiali in nove različice usnja. Povsem nov je tudi 8,8-palčni zaslon občutljiv na dotik, kjer upravljamo sistem iDrive. Poleg upravljanja s konzolo iDrive lahko po novem tipkamo po zaslonu ali pa sistem upravljamo preko glasovnih ukazov.

Bogata ponudba močnih in učinkovitih motorjev vključuje tri, štiri in šestvaljne bencinske motorje ter najmodernejše tri in štirivaljne dizelske različice. Največja moč sega od 80 kW/109 KM v BMW 116i, do 250 kW/340 KM v BMW M140i.

Kakšne so spremembe, pa si lahko natančno ogledate v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code