Družinica serije 1 bo kmalu prejela novega člana. To se bo zgodilo v letu 2017, ko bo F52 limuzina prvič zapeljala na ceste in se pridružila kombilimuzini. Tudi konkurence ima že precej, Mercedes-Benz CLA in limuzinska različica Audija A3 čakata na svojega novega rivala.

Računalniški upodobitvi sprednjega in zadnjega dela vozila vključujeta najnovejše oblikovne linije in uporabo UKL platforme. Limuzinska različica je grajena na osnovi s pogonom na sprednji kolesni par, opcijsko pa bi lahko uporabljala tudi xDrive štirikolesni pogon. Arhitektura oblikovanja se imenuje NES (New Entry-Level Sedan), ki pa bo uporabljena tudi pri mnogih drugih modelih, kot je naprimer serija 2 Active Tourer in prihajajoča generacija BMW X1.

Upodobitev prikazuje podobne sprednje luči, kot jih ima mnogo novejših modelov in se nekoliko bolj približajo ledvičkam. Sprednji del je pozicioniran bolj pokončno, zadaj pa lahko opazimo tipične luči v obliki črke L. Pod pokrovom moorja se bodo skrivali vrstni bencinski tri in štiri-valjniki, ter klasična zasedba dizelskih motorjev. Leto 2017 se urno približuje, zato je možno da bomo v prihodnjih mesecih priča pogostejšim testiranjem vozila.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code