BMW M kolesa bodo zagotovo veseli vsi, ki obožujejo BMW M vozila. BMW M Limited Carbon se ponaša z okvirjem iz aluminija in karbonskimi elementi.

BMW M že dolga leta velja kot oznaka, ki označuje ena izmed najbolj zmogljivih vozil na svetu. Označuje vozila, ki so neverjetno hitra in izgledajo agresivno, najbolj pa se veselimo vozne dinamike teh vozil. Seveda pa so ta vozila na voljo za razmeroma visoko ceno, a od sedaj naprej si lahko izberete tudi precej cenejšo alternativo, kjer bo moč zagotavljala vaša kondicija. Pridružil se bo BMW Lifestyle kategoriji koles.

BMW M kolo Limited Carbon omejene serije je odeto v enako barvo kot novi BMW M5 F90. Okvir pa združuje kvaliteten karbon in elemente iz aluminija z naprednimi mehanskimi komponentami. Marina Bay modra metalik barva bo brez dvoma zagotavljala številne poglede mimoidočih, a za razliko od M5, je to kolo omejeno na le 500 primerkov!

BMWBLOG-bmw-m-limited-carbon-bike (1)

Hidroformirani okvir iz aluminija združuje karbon za čim nižjo maso. Sprednje vzmetene vilice, nosilec sedeža in nekaj drugih komponent je iz karbona. Ponaša se z 28-palčnimi platišči in 28 x 2.0 pnevmatikami Continental CruiseCONTACT in hidravlične disk zavore Shimano BR-M135 za čimvečjo varnost. Vsak primerek bo deležen posebne kartice, ki bo označevala zaporedno številko primerka in certifikat o pristnosti. Na voljo le pri izbranih BMW trgovcih za 1,400 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code