BMW je končno razkril linijo M Performance dodatkov tudi za svoje najnovejše SUV-e z oznakami X2, X3 in X4.

V najnovejšem sporočilu za javnost, je tako oddelek BMW M razkril dodatke M Performance, ki bodo v primeru novega X4 tako na voljo že ob prihodu na trg. Ravno novi BMW X4 je kot najnovejši član družine X prejel enake dodatke kot nova generacija BMW X3, to pa pomeni možnost Frozen Black barve ledvičk, karbonskih pokrovov vzvratnih ogledal in celo 21 palčna 701 bicolor platišča. V kolikor vam je 21 palcev preveč, so del programa tudi 698 M Orbit Grey platišča v velikosti 19 palcev, zaželite pa si lahko tudi svetlobne LED projektorje v vratih, ki bodo ob vstopu ali sestopu iz vozila, na tla projecirali BMW logotip ali vrsto različnih M Performance logotipov. Zunaj seveda ne manjkajo tipične M Performance nalepke, o izpuhu in ostalih bolj mehanskih dodelavah pa zaenkrat še ni govora.

V notranjosti lahko po novem izberemo tudi ročno šivan M Performance volanski obroč, oblečen v alkantaro, dodatno pa si lahko zaželimo še karbonske obvolanske prestavne ročice, ki so narejene iz zelo fine karbonske mreže. Za petičneže bodo na voljo tudi posebni predpražniki iz velurja s kontrastnimi šivi.

BMWBLOG-M-Performance-parts-X2-X3-X4 (12)

Zelo podobno lahko trdimo za manjšega BMW X2, ki je v notranjosti prejel identične dodatke. Tudi na zunaj so si dodatki izjemno podobni, saj lahko tudi pri BMW X2 izberemo črne ledvičke, karbonske pokrove vzvratnih ogledal in črno pobarvan spodnji del prvega odbijača. Alkantara na M Performance volanskem obroču tudi tukaj zagotavlja optimalni oprijem, medtem ko dodatki iz visoko kakovostnega usnja in ročno šivanje pripomorejo k občutku pravega premium produkta.

Na zunaj lahko rečemo, da je zaenkrat edina razlika med dodatki za BMW X2, ter tistimi za BMW X3 in BMW X4, v platiščih. BMW X2 bo tako lahko prejel tudi 20 palčna platišča 717 M v mat črni barvi, ali pa boste izbirali med nekaj ostalimi modeli v velikosti med 18 in 19 palci.  Program M Performance dodatkov torej vsaj zaenkrat ni tako dolg kot pri nekaterih ostalih modelih, vendar je vseeno dovolj za tiste, ki bi radi svoj avtomobil le še nekoliko dodatno začinili.

BMWBLOG-M-Performance-parts-X2-X3-X4 (7)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code