BMW Group Slovenija predstavlja nabor dodatkov za BMW modele, ki jih naknadno vgradijo pooblaščeni servisi. Ti sežeje od nalepk do mehanskih predelav.

Pri BMW so ocenili, da je med običajnimi in M modeli zazevala praznina, ki jo je dobro in tudi poslovno smiselno zapolniti. Do leta 2010 so to počeli z dodatki performance, nato so v ime blagovne znamke dodali še črko M.

Za vsaj enega od dodatkov M performance se bo odločila desetina kupcev novih BMW, je prepričana Gordana Kisilak iz BMW Group Slovenija.
M performance program sedaj uradno prihaja tudi na naš trg, obsega pa od tribarvnih nalepk za 136 evrov, volana za slabih 800 evrov, pedal iz nerjavnega jekla za slabih 200 evrov, pokrovov ogledal iz ogljikovih vlaken za 632 evrov do predelave motorne elektronike in izpuha, ki dizelskim in bencinskim motorjem za dobrih 1.100 evrov povečajo zmogljivosti za 15 do 25 kilovatov, navor pa dvignejo za dodatnih 50 nevtonmetrov.

Številke se zdijo skromne, a ko odkljukaš večino dodatkov iz seznama, cena BMW 435i xDrive M performance lahko tudi preseže ceno vzornika M4.

BMW-M.1400238613.JPG.n.600px.jpg

Za matiran zaključek prednjega odbijača pri BMW serije 4 boste odšteli 568 evrov.

Za enega ali več dodatkov se bo po pričakovanjih BMW group Slovenija odločila desetina kupcev novih BMW. Prednost tovarniškega tuninga pa je, da ga lahko v celoti izvedejo v pooblaščebnem servisu, torej tudi na rabljenem avtomobilu.

Vir: Finance

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code