BMW ni zanikal, da bi lahko v svojo ponudbo vključil tudi Competition Package za M modele športnih terencev.

V to skupino spadata tudi X5 M ter X6 M. To naj bi v intervjuju za Auto Guide na avtosalonu v Los Angelesu izjavil tudi “poveljnik” BWM M oddelka, g. Frank van Meel. Le-ta je povedal, da bi k taki odločitvi botrovalo dejstvo, da so Competition Package M vozila zelo priljubljene. “Na področju Competitiona gre za močen, rastoč trg, ki ima veliko povpraševanja, kar velja za vsak M avtomobil. Gre za neko lastnost, ki jo bomo v prihodnosti poskusili še bolj uporabiti oz. izkoristiti. To pa ne izključuje niti terencev”, je še zaključil.

svetovna-premiera-x5-m-x6-m (2)

BMW je svoj prvi Competition Package predstavil v prejšnji generaciji M5 ter M6 nekaj let nazaj. Od takrat naprej sta bila tako BMW M3 in BMW M4 ponujena tudi v Competition Package različici in prav obe sta postali zelo priljubljeni.

Če se bo torej bavarsko podjetje odločilo opremiti enega izmed svojih SUV M modelov z enakimi Performance dodatki, bo to najverjetneje storilo pri naslednji generaciji BMW X5. Le-ta naj bi luč sveta ugledala v letu, ki prihaja. Ugibamo lahko, da bi tudi tokrat šlo za modifikacije motorja, vzmetenja ter novo blagovno znamko.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code