BMW M2 Competition je bil predstavljen v prvi polovici letošnjega leta, pred nekaj meseci pa so na ceste zapeljali že prvi primerki.

Predstavljamo vam BMW M2 Competition, skoraj polno opremljen z M-Performance dodatki. Športnik za arabske kupce, ki iščejo kompakten športni avtomobil. Bela barva zunanjosti pa le še poudari vse karbonske dele, težko pa ne bi opazili tudi BMW Motorsport grafik po vsem avtomobilu. Medtem ko slednje služi predvsem atraktivnejšemu izgledu, pa karbonski dodatki celo izboljšajo zmogljivosti avtomobila. Pokrov motorja in streha (oboje iz karbonskih vlaken) močno znižata maso vozila. Predvsem posebna streha obenem tudi zniža težišče avtomobila. Na žalost pa kljub številnim M Performance dodatkov, ni BMW M Performance blatnikov.

Za aerodinamiko skrbijo elementi na sprednjem odbijaču, pragovi in bolj izrazit zadnji difuzor. Omenjeni deli naj bi povečali zaupanje med vožnjo, še posebej pri bolj dinamični vožnji skozi ovinke. Iz M Performance ponudbe pa ne prihajajo 19-palčna aluminijasta platišča 788 M, ki so na voljo tudi v slovenskem konfiguratorju za dodatnih 910 evrov. V notranjosti se bohoti Dakota usnje v dvobarvni kombinaciji, črni in oranžni barvi. Opazimo tudi M Sport doplačjiva sprednja sedeža in M Performance volanski obroč.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code