Nekoliko dlje časa je trajalo, pa vendar so pri AC Schnitzer končno razkrili svoj tuning program za BMW M2 Competition.

Prednost tuninga enega izmed najstarejših nemških tunerjev je predvsem v tem, da z njim obdržite tovarniško garancijo. Verjetno najbolj pričakovana nadgradnja je predelava motorne elektronike, ki moč iz standardnih 410 konjskih moči ponese vse tja do 500 konjskih moči in 650 Nm navora. V primeru, da se odločite za to predelavo, bi vam priporočali tudi njihov športni izpuh, za pravo zvočno kuliso in še boljše zmogljivosti.

Ponujajo tudi novo dodelano RS vzmetenje, ki avtomobil zniža za 30 milimetrov spredaj, ter 40 milimetrov zadaj, ali pa se odločite zgolj za nov set športnih vzmeti. Glede zunanjega izgleda boste verjetno najbolj navdušeni nad aerodinamičnimi dodatki, ki še dodatno začinijo videz majhnega športnega kupeja. Nov prednji podaljšek odbijača, nova strešni in zadnji spojler ter opcija ogromnega karbonskega zadnjega spojlerja, ki ga ne bi ravno priporočali, saj sta druga dva povsem zadosti, pa vendar izgleda tukaj vseeno bolje kot na nedavno predstavljenih M5 Competition ter BMW X4M.

Pri platiščih niso pri AC Schnitzerju ustvarili nič novega posebej za model M2 Competition, kar pa vseeno pomeni, da lahko izbirate med široko paleto njihovih standardnih platišč ali pa pustite gor originalne, ki tudi ne izgledajo ravno tako slabo. Konec koncev kdo pa se ukvarja toliko s posebnimi platišči, če ima 500 konjskega BMW M2 Competition s tovarniško garancijo. Sliši se dobro mar ne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code