Po nedavnem razkritju M Performance dodatkov za BMW M2 s Competition paketom, imamo zahvaljujoč youtube vlogerju z Nurburgringa, že prve slike v živo.

Youtube vloger Misha Charoudin je na spletnem portalu bimmerpost že objavil prve prave slike BMW M2 Competition s celotnim naborom BMW M Performance dodatkov. Fotografije so bile posnete na parkirišču BMW testnega centra na Nurburgringu v Nemčiji in nam ponujajo lep pregled nad obliko tega majhnega, bavarskega strupa.

BMW svoj M Performance program izpolnjuje že vrsto let, vse z namenom, da najbolj zagretim voznikom ponudi še bolj dinamično vožnjo kot sicer. BMW inženirji z omenjenimi deli so tako M2 Competition še dodatno uspeli znižati maso avtomobila, obenem pa zagotoviti pristne vozniške občutke. Tako je pokrov motorja lažji za 9 kilogramov, karbonska streha in prtljažni pokrov k zmanjšanju teže prispevata še 11 kilogramov, med tem ko je zgolj M Performance izpušni sistem od običajnega lažji za 8 kilogramov.

Najbolj ponosni so na M Performance sistem nastavljivega vzmetenja, ki se lahko dvigne oziroma spusti za 20 milimetrov glede na namembnost vožnje. Opazimo tudi izjemno lahka 19-palčna M Performance aluminijasta platišča, na voljo v Jet Black mat ali Frozen Gold barvi, ki zmanjšajo nevzmeteno maso za nadaljnih 3,2 kilograma. Zavore so večje, s hlajenimi koluti in rdečimi 6 batnimi čeljustmi spredaj oziroma 4-batnimi čeljustmi zadaj s pripadajočimi bolj trpežnimi zavornimi ploščicami. Kupci lahko izberejo tudi vrhunske Michelin Pilot Sport Cup 2 pnevmatike, ki zagotavljajo veliko mero oprijema.

Nova je tudi aplikacija M Performance Drive Analyser, ki bo med vožnjo zbirala najpomembnejše podatke. Aplikacija, ki se jo namesti na pametni mobilnik se poveže z OBD vmesnikom vozila in omogoča hiter prenos in deljenje baze podatkov.

Torej kako se vam zdi še v živo? Morda bolje kot na uradnih fotografijah, ali boste raje počakali še kakšno obsežnejšo fotogalerijo?

Vir: Misha Charoudin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code