Opažen je bil BMW M2 CS s prihajajočim posodobljenim izgledom zunanjosti. Do sedaj smo lahko opazili M2 CS le po zvoku kot ga imata M3 in M4, na zunaj pa je izgledal povsem identičen standardni različici M2. Tokrat je opazno precej več!

Ta prototip BMW M2 CS je prejel osvežene sprednje in zadnje luči. Tehnologija LED dopušča še bolj zanimive svetlobna podpise, kar je BMW tudi izkoristil in svetila naredil bolj privlačna na izgled. Celotna sprednja maska je dobro zakamuflirana, kar pomeni, da bo po prenovi prisotno še nekaj vizualnih sprememb. Še največ sprememb se pričakuje na sprednjem odbijaču, ki je zakrit še posebej skrbno. Verjetno bodo oblikovalci naredili še korak naprej in za M2 CS izdelali še bolj efektiven in aerodinamično primeren sprednji odbijač.

bmw-f87-m2-cs-facelift (29)

A vse zgoraj naštete spremembe razen odbijača so le del osvežitve modela. Kar resnično opozarja na dejstvo, da je pred nami BMW M2 CS so veliko večje zavore in izpušni sistem iz modelov M3/M4. V spodnji galeriji boste lahko videli in primerjali le osvežen model M2 (s črnimi platišči!) in M2 CS (srebrna platišča). Posebej pozorni bodite na zavorni sistem in izpušni sistem.

Če povzamemo, BMW M2 CS bo pod pokrovom skrival nekoliko prilagojen, 3,0-litrski šestvaljni motor S55 iz BMW M3/M4. Ta naj bi razvil okrog 400 konjskih moči. Poleg močnejšega motorja z dvema turbinama bo M2 CS opremljen še z dirkaško bolj primernimi elementi – spremenjeno vzmetenje in dodatni aerodinamični deli.Kot že vidimo na prototipu bo M2 CS deležen spremenjenega sprednjega odbijača, verjamemo pa, da mu bodo mojstri nadeli še sprednji podaljšek spojlerja ter zadnji spojler. Izpušni sistem bo še glasnejši, dodatno pa bodo najverjetneje na voljo tudi keramične zavore. BMW M2 CS bo na voljo v letu 2018.

Oglejte si in primerjajte BMW M2 CS in BMW M2, ki je bil prav tako opažen na isti dan.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code