Interpretacija nemškega predelovalca je tukaj. BMW M2 je izjemen mali športni avtomobil in veseli smo, da se na svetovnem trgu pojavlja vedno več zanimivih izboljšal, lepotnih popravkov in predelav. Ta izvedenka pa je nekaj res posebnega!

BMW M2 je zelo očitno eden najbolj priljubljenih M avtomobilov za modificiranje in eden najbolje prodajanih BMW M vozil. Ta primerek prihaja iz Nemčije, kjer je prejel nov izgled in izboljšave na področju lege na cesti. A ravno slednje lahko občutno vplivajo na hitrejšo vožnjo na dirkališču kar je tudi cilj te predelave.

To ni le cestni sanjač! Že agresivni odbijači z velikimi zračnimi odprtinami in nalepkami v tipičnih M barvah opozarja na dejstvo, da je nekaj več. Napis “M2 Turbo” na zadku pa da vedeti kateri športnik vas je ravnokar z lahkoto prehitel.

bmw-m2-laptime-performance (3)

Laptime Performance BMW M2 se po posegu imenuje M2-LT in na sebi nosi številko No.04, saj je četrta različica M2 podjetja Laptime. Uporablja Laptime GT4 sprednji spojler skupaj z ogromnim Laptime GT4 zadnjim spojlerjem v pravem GT stilu. Koloteke zapolnjujejo velika 20-palčna HRE platišča, obuta v Dunlop SP Sport pnevmatike. Lega in vodljivost na cesti sta izboljšana po zaslugi tristopenjsko prilagodljivega vzmetenja KW Clubsport.

M2 je prejel tudi nadgradnjo moči, ki po ugibanjih po novem znaša okrog 420 konjskih moči in 580 Nm navora. Čas do stotice se tako spusti pod magične 4 sekunde!

V potniški kabini so nameščeni dirkaški sedeži Recaro Position ABE s Schroth Profi II-FE pasovi, ki skrbijo za čvrsto pritrditev voznika. Dodatno izboljšan zvok prihaja iz izpušnega sistema Akrapovič z elektronsko prilagodljivimi loputami. Poleg čudovitega izgleda je podjetje poskrbelo tudi za fenomenalen videoposnetek.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code