Poleg impresivne zmogljivosti in neverjetnih voznih lastnosti je BMW M2 dokazal izredno popularnost med kupci prav po zaslugi agresivnega izgleda in nevarnemu približku M4.

Prav vsak avtomobil tega sveta lahko izgleda precej bolje od originalnega izgleda po zaslugi poprodajnih dodatkov. Ta M2 je postal pravi lepotec ravno zaradi platišč Vossen, ki skrbijo za opaženost vozila.

bmw-m2-vossen-wheels (27)

Kljub razmeroma majhni zasnovi avtomobila je bil M2 opremljen z velikimi, 20-palčnimi, 10-krakimi platišči z oznako VSF-1 in merami 20×9 spredaj ter 20×10,5 zadaj. Za odličen stik s cesto skrbijo pnevamtike Michelin Pilot Sport 2, za še bolj trdo in športno podvozje pa vzmetenje JW Clubsport, ki znižajo višino vozila in ga napravijo za enega najlepših primerkov kar smo jih videli do sedaj.

Že po besedah Jeremy Clarksona je M2 najboljši M model vseh časov, s spuščenim podvozjem in lažjimi platišči pa more biti še občutno boljši.

Za tiste, ki imajo radi tovarniško različico avtomobila pa imamo dobro novico. BMW M divizija naj bi razvijala in testirala dirkaško različico modela M2, ki bo ob imenu prejel še kratico GTS ali CSL. Če bo res prejel nadgradnjo moči, modifikacije šasije in izboljšano aerodinamiko bodo nekateri lastniki večjega M4 zelo ljubosumni!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code