BMW M2 je deležen pohval s celega sveta o njegovi visoki-zmogljivosti in odličnih voznih lastnostih. Kljub temu, pa nekaterim posameznikom originalni nivo zmogljivosti ni dovolj, zato se obrnejo na predelovalna podjetja, kot je IND Distribution, ki je že izdelal ta fantastično predelan primerek M2.

Za BMW M2 prihodnost izgleda rožnata. Nudi popoln recept ravnotežja, krmiljenja in popolno razmerje med močjo in težo, kar skrbi da je M2 Coupe pravi voznikov avto. Je eden najboljše vodljivih BMW vozil trenutno in omogoča lastnikom veliko zabave in visoko-hitrostnih izkušenj. Vendar pa nekaterim posameznikom ta zmogljivost ni dovolj, zato se odločijo za poprodajno predelavo. Ta Alpine White BMW M2 je predelalo podjetje IND Distribution, ki so poskrbeli za izboljšanje zmogljivosti preko znižanja skupne teže vozila in boljšo vodljivost, ki nudi vozniku vse kar potrebuje za vožnjo skozi ostre, hitre zavoje. M2 nudi izjemno količino moči. Poganja ga 3-litrski BMW TwinPowerTurbo motor, ki proizvede 370 konjskih moči pri 6500 obratih na minuto in požene vozilo do 100km/h v le 4.1 sekundah. Podedoval je tudi sposobnost vrtenja motorja vse tja do 7.000 obratov na minuto, zato zagotovo podira vsa pričakovanja. S pomočjo elektronsko omejene končne hitrosti 250km/h, M2 spada med vozila visoke-zmogljivosti. Vendar za predelovalno podjetje IND Distribution tudi to ni bilo dovolj.

Alpine White BMW M2 Gets Aftermarket Upgrades Image 4

Nadgrajeni M2 je opremljen z predelavami visoke-kakovosti. Očitna razlika je spremenjena streha, saj so originalno odstranili in vstavili RKP streho iz ogljikovih vlaken, kar dramatično vpliva na težo vozila. Originalna namreč tehta 8.38 kg, medtem ko nova tehta le 3.40 kg. Sicer je to le 5 kilogramov, vendar se pri tem vozilu, vsaka malenkost pozna. Po zamenjavi strehe so se osredotičili na zavore. Opremili so Brembo GT zavorni sistem, kar izboljša zavorne lastnosti in omogoča kasnejše zaviranje na dirkališču. Na koncu pa so vozilo opremili z nizkim dirkalnim zadnjim spojlerjem za boljšo aerodinamiko in potisno silo navzdol. Celotno galerijo slik pa si lahko ogledate spodaj:

Vir: IND Distribution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code