BMW si je pred časom zamislil zanimiv koncept osnovan na BMW M2. No, kitajsko podjetje je stvari vzelo v svoje roke in koncept uresničilo. Se vam dopade?

Kitajsko podjetje MTC Design je na osnovi BMW M2 pripravilo zanimiv koncept, ki ga je narisal sam BMW. Gre za t.i. BMW Vision Concept GT6 M2.

Pod vsemi “nabitimi” oblinami se skriva običajen BMW M2 in ne M2 Competition (kar izdajajo stranska ogledala). Ta uporablja v osnovi 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor s 370 konjskimi močmi in 465 Nm navora. Dovolj, da poskrbi za obilico zabave. A marsikomu manjka še dodaten vizualni pribitek.

Za slednje je poskrbelo podjetje MTC Design. Po zgledu skic, ki jih je pred časom pokazal BMW so izdelali zanimiv koncept, ki vsekakor ne ostane neopažen. Poudarjene so prav vse linije, barvno poudarja, da gre za vozilo BMW M, z vsemi strupenimi dodatki pa poskrbi za zares hudoben izgled. Če se je predelovalec lotil tudi motorja zaenkrat še ni znano, a kljub vsemu BMW M2 ostaja zelo zabaven, majhen športni avtomobil.

Kakšen se vam zdi? Preveč nabit ali ravno pravšnji?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code