BMW M2 je bil privič predstavljen le nekaj tednov nazaj, vseeno pa bavarsko podjetje še ni pripravljeno za predstavitev njegovih M Performance delov.

Nov “Baby M” že sam po sebi uporablja agresivne linije karoserije, BMW pa z M Performance deli stremi k še bolj izpopolnjeni aerodinamiki. V spodnji galeriji, objavljeni na Bimmerpostu si lahko ogledate, kako bodo izgledali njegovi M Performance dodatki: delno preoblikovan sprednji del, stranski pragovi, klasičen M Performance spojler in difuzor razkrivajo, da to ni le klasičen BMW F87 M2.

bmw-m2-mperformance (15)

Vseeno največje spremembe niso vidne na prvi pogled: v zadnjem delu s pod difuzorjem skriva M Performance izpušni sistem z nekoliko večjimi izpušnimi cevmi, ki bo omogočal športnejši izgled in nekoliko izboljšan zvok. Ob novih delih lahko pričakujemo tudi klasične spremembe kot so črne ledvičke, stranska ogledala in v Alkantaro oblečen volan. Pod pokrovom motorja zaenkrat ne pričakujemo večjih sprememb, 3.0-litrski šestvaljnik še zmeraj proizvede 370 konjskih moči in 475 Nm navora.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code