BMW Abu Dhabi ima za nas ponovno pripravljeno novo izpopolnjeno vozilo, tokrat je to BMW M235i Coupe (se mi zdi, da šibkejšega motorja tam sploh ne poznajo), z rdečimi poudarki in M Performance deli.

Rdečih poudarkov pa na vozilo niso dali prvič, nekaj časa nazaj smo pisali že o BMW 335i, članek si lahko ogledate TUKAJ. Ponovno smo priča dejstvu, da že majhne spremembe na vozilu lahko naredijo veliko razliko. M Performance deli pa pripomorejo k bolj agresivnemu in športnemu izgledu, predvsem z dodajanjem M stranskih pragov, izpušnega sistema, karbonskih stranskih ogledal in ekskluzivno za M235i izdelanih 19-palčnih platišč.

abu-dhabi-bmw-m235i (8)

V notranjosti rdeče usnje kar žari, ne manjka tudi M Performance volanski obroč oblečen v Alkantaro z dodatki karbona. M235i sicer uporablja N55 šestvaljnik z M Performance TwinPower turbo tehnologijo, ki proizvede 326 konjskih moči, s katerimi M235i do stotice potrebuje 5,0 sekund. Še nekoliko hitrejša pa je xDrive dvojka, ki do 100 km/h pridrvi v 4,6 sekunde. Spodaj si oglejte galerijo lepotice iz Združenih arabskih emiratov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code