Le kratek pogled tega avtomobila požene kri po žilah. Izgleda tako "nabit", poln moči, ki jo mora agresivno prenesti na cesto. Izgleda kot bokser, ki bo ravnokar zadal usodni udarec!

Avtomobil je bil že v osnovi izbran v Individual Fashion Grey barvnem odtenku, v notranjosti pa postreže s toplim rjavim usnjem. Zunanji izgled je kljub toplini notranjosti zelo hladen in zastrašujoč. Za slednje poskrbijo BBS LM platišča, ki so bila po zaslugi podjetja IND naknadno obarvana v črn odtenek, ki se optimalno poda k IND črnim ledvičkam in bočnim zračnim režam.

bmw-f80-m3-grey-fashion (27)

Pod črnimi platišči se poskušajo skriti v rjavo barvo odete čeljusti. Rjavo barva se namreč lepo sklada z notranjostjo vozila, spominja pa na klasično Porsche Carrera rjavo barvo. Na čeljustih je tudi napis Brembo, ki je stilsko natisnjen v sivi barvi karoserije.Sprednje luči so bile potemnjene za kar je poskrbelo podjetje ONEighty in s tem dodalo še bolj zastrašujoč izgled. Da je M3 pravi atlet opozori znižano podvozje KW HAS.

Poskrbljeno je tudi za strupen zadek, kjer se v vsej veličini oglaša le delni Akrapovičev izpušni sistem s presenetljivo zvočno kuliso in impresivnimi izpušnimi zaključki. Za aerodinamiko skrbita spredaj in tlom zelo blizu nameščen podaljšek spojlerja iz ogljikovih vlaken ter zadnji difuzor podjetja Vorsteiner.

Agresijo “bokserju” dodajo še izstopajoči stranski pragovi in spojler na prtljažnih vratih.

bmw-f80-m3-grey-fashion (25)

F80 M3 sicer ponuja impresivno zmogljivost; 431 konjskih moči in 550 Nm navora, kar mu omogoči pospešek do 100 km/h v 4,3 sekunde (ročni menjalnik). Ta primerek pa po zaslugi zamenjave izpušnega sistema prejme dodatnih 30 konjskih moči, 46 Nm navora ter izgubi 6,2 kilograma. Ta primerek ima torej 461 konjskih moči in 596 Nm navora, tehta pa manj kot serijski avtomobil.

Njegova agresija torej ni le navidezna, ampak verjamemo, da je ta primerek izreden tudi na cesti!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code