Alpine White je eden najbolj popularnih odtenkov, ki jih najdemo na Bavarcu kot je BMW M3. Bela barva je pač dovolj izstopajoča in poudari mišičaste predele športne limuzine ...

BMW F80 M3 trenutno postaja star model na trgu avtomobilizma in prav zato je predelovalcem že toliko prirasel k srcu, da so ga vzeli za svojega ljubljenca. Avtomobil je bil predstavljen leta 2013, trenutno pa BMW že aktivno pripravlja njegovega naslednika, BMW G80 M3.

Po zaslugi kompleta platišč HRE RC100 na tem Alpina White BMW M3 avtomobil deluje precej bolj osvežen. Omenjena platišča sicer stanejo kar zajetnih 1056 evrov (1300 dolarjev) po platišču, a so izredno trda, močna ter lahka, skratka primerna za športen avtomobil kot je BMW M3. Ta dotičen primerek se lahko pohvali s platišči velikosti 20×8,5 na sprednji ter 20×10,5 na zadnji osi. Po zaslugi odtenka brušenega aluminija ta lahka in izredno privlačna platišča lepo dopolnijo izgled belega BMW M3.

Alpine-White-BMW-M3-HRE-RC100 (11)

Kljub temu, da se mnogi lastniki neradi oddaljujejo od uradnih mer platišč, ki jih priporoča BMW, pa platišča HRE RC100 s svojimi merami ne bi smela bistveno vplivati na samo vodljivost vozila. Teža takšnih platišč v velikosti 20 palcev je 9,5 kilograma spredaj in 10,06 kilograma zadaj, kar je lahko celo lažje od serijskih platišč, ki jih prejmete na vašem BMW M3.

Sam izgled je po zaslugi teh platišč zares vrhunski, BMW M3 pa kljub svojim letom zasije v povsem drugačni, novi luči.

Kaj menite, vam je všeč?

Vir: HRE

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code