Ekskluzivne različice so odlično sprejete na Japonskem, zato jim bo BMW namenil posebno različico imenovano Heat Edition.

BMW bo konec leta na Japonskem zaznamoval nekoliko drugače in sicer s posebno različico modela M3 in M4. Vse to zaradi tega, ker so ekskluzivne različice na Japonskem izjemno priljubljene zaradi redkosti in atraktivnosti. Le 30 primerkov bo namreč izdelanih, 15 modelov M3 in 15 modelov M4. Za osnovo so vzeli Competition paket, ki poleg drugih stvari zagotavlja izboljšano podvozje ter ESP sistem in kar 450 konjskih moči. BMW M3 in M4 Heat Edition je serijsko opremljen s številnimi dodatki iz BMW M Performance asortimana, le-te pa lahko kupci tudi dodatno izberejo brez omejitev.

BMWBLOG-bmw-m3-m4-heat-edition-2018 (6)

Vseh 30 primerkov bo ekskluzivno odetih v BMW Individual Tanzanite Blue Metallic barvo s 666 M aluminijastimi platišči v črni sijoči barvi. Serijsko so nameščeni karbonski dodatki sprednjega odbijača, pokrovi stranskih ogledal in zadnji difuzor, vse iz M Performance asortimana. Karbonski deli in črna kolesa brez dvoma zagotavljata agresivnost redki različici. V notranjosti je BMW M3 in M4 Heat Edition opremljen s športnim volanskim obročem v Alcantara oblazinjenjem, karbonskimi dekorativnimi elementi in pedali iz nerjavečega jekla. Seveda pa ne moremo spregledati oznake, ki označuje redkost različice. Prvi primerki bodo najbolj zagretim kupcem dostavljeni v februarju naslednjega leta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code