Je to avtomobil iz Transformerjev ali Fast and Furious filmov? Ne, to kar je pred vami je E36 M3, v katerega je njegov lastnik vložil veliko dela, denarja in časa... popolnoma zaman.

Leta 1997 je na svet prišel popolnoma oblikovno brezhiben E36 M3, potem pa se ga je njegov lastnik lotil s svojim “zanimivim” okusom za predelave in ga spremenil v pravo pošast. Za Britance grajeno vozilo, ki ima volan na desni strani, je bilo prebarvano v moder končni premaz, na sebi pa nosi cel kup delov karoserije, ki spominjajo na kakšno karikaturo dirkalnika izpred dvajsetih let. Težko bi izbrali nabolj neprimeren del, verjetno pa je to sprednji odbijač, ki ga v skrajnem primeru lahko uporabimo kot orožje. Vseeno pa svojo si svojo pozornost zasluži tudi pokrov motorja, zadnji difuzor, spojen z odbijačem, prtljažni spojler ter volan, ki definitivno ne paše v BMW.

Prevoženih ima relativno malo kilometrov; le slabih 145.000 kilometrov, trenutno je najvišja ponudba na eBayu 3.700,00 funtov, oziroma dobrih 5.000 €. Če vam je vesoljski M3 všeč, lahko na spletni dražbi oddate svojo ponudbo.

ebay-m3

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code