Za vse tiste, ki menijo, da serijski BMW M3 ni dovolj atraktiven, priporočamo Vossen aluminijasta platišča, ki se M3 več kot odlično podajo.

Nakup novega BMW serije 3 zadošča večini kupcem, a nekateri s tem le niso zadovoljni. Prestižna limuzina srednjega razreda zagotavlja visoko mero udobja, zmogljivosti in vozne dinamike. Avtomobilski navdušenci pa močno cenijo tudi zadostno mero športnosti. Tisti, ki si želijo še več unikatnosti pa vse večkrat posegajo po poprodajnih različnih dodatkih. Primerek, ki vam ga predstavljamo danes je odet v Monte Carlo Blue barvo zunanjosti, predelali pa so ga v predelovalski hiši Eccentrical. Podjete ima sedež v Lihtenštajnu, kar pomeni, da ne presenečajo le z unikatnimi predelavami ampak tudi z zanimivimi fotografijami vozil zaradi prekrasne pokrajine. V spodnjih fotografijah se v ozadju namreč skrivajo prečudovite Alpe. Sicer pa so vozilu nadeli Vossen CVT aluminijasta platišča, ki že tako agresivnemu M3 dodajo še večji pečat na cesti. Spredaj dimenzije 20×8,5, zadaj pa kar 20×10,5. Zaradi teksture brušenega aluminija in nekoliko znižanega podvozja pa se z barvo zunanjosti tako tudi odlično ujamejo.

BMWBLOG-BMW-M3-On-Vossen-CVT-Wheels (5)

BMW M3 ima pod pokrovom motorja sicer vgrajen 3,0-litrski vrstni šestvaljni bencinski motor, ki razvije 431 ”konjev” in 550 nevtonmetrov navora. To pomeni, da stotico doseže v 4,1 sekunde, pospešuje pa vse do elektronsko omejenih 250 kilometrov na uro.

 

 

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code