Nemško poprodajno podjetje predstavlja nov projekt, osnovan na BMW E92 M3. Ste pripravljeni na občutno povečanje zmogljivosti? G-Power nikoli ne razočara.

Od standardnih 420 konjskih moči in 400 Nm navora je M3 s pomočjo podjetja G-Power prejel kar 740 podivjanih konjev in 700 Nm navora. Pred predelavo je M3 do stotice potreboval 4,8 sekunde, elektronsko omejena pa je bila najvišja hitrost, ki je znašala 250 km/h. Skupaj z SK III kompresorjem pa se situacija nekoliko spremeni. Najvišja hitrost sedaj znaša 340 km/h, do 100 km/h pa M3 potrebuje pičle 3,7 sekunde.

g-power-e92-m3 (3)

G-Power je Bavarcu dodal tudi aerodinamični paket, ki vključuje sprednji karbonski “lip”, zadnji spojler in lažji pokrov motorja z zračnimi režami – karbonski pokrov tehta le 8,4 kilograma, lastnik pa s tem prihrani na teži kar 5 kilogramov. Izboljšan je tudi zvok, ki ga omogoča G-Powerjev izpušni sistem iz titana. Skupaj z novim izpušnim sistemom in karbonskimi komponentami na vozilu slednje skupaj na teži izgubi kar 26 kilogramov.

g-power-e92-m3 (8)

Lažje vozilo, dodatno izboljšan izgled in pridobitev moči: nastane popolna kombinacija, ki si jo lahko ogledate v spodnji galeriji.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code