Prihajajoči BMW M340i bo imel preko 380 konjskih moči in množico ostalih dodelav, skupaj s štirikolesnim pogonom in avtomatskim menjalnikom, pa bo predstavljal trn v peti tudi bolj športnemu M3.

Kot smo poročali že več kot eno leto nazaj, bo prihajajoča G20 generacija BMW serije 3 in sestrske serije 4 prvič predstavila M Performance izvedenki obeh modelov, ki bosta hkrati predstavljali vrh ponudbe. Torej bosta različici 340i in 440i nadomestili različici M340i in M440i.

Ravno M340i različica bo v seriji 3 vaš edini dostop do vrstnega šestvaljnika, kar je hkrati dobro in slabo. Posodobljen B58 pogonski agregat bo proizvajal preko 380 konjskih moči in okoli 500 Nm navora, v kombinaciji z xDrive štirikolesnim pogonom in 8 stopenjskim ZF avtomatskim menjalnikom, ki bo hkrati edina izbira pri tem modelu, pa bo poskrbel za impresivne zmogljivosti.

Prva M Performance različica serije 3 bo ponujala tudi M Sport zavore, M diferencial, variabilno krmiljenje, M vzmetenje, M volan, M Performance zunanje dodatke, zadnji spojler ter 19 palčna platišča, medtem ko naj domnevne karbonske strehe, o kateri se je govorilo nekaj časa nazaj, ne bi bilo. Na trg naj bi prišel v drugi polovici leta 2019, izbirali pa boste lahko tudi med dvema novima barvama in sicer Portimao Blue ter Blue Ridge Mountain.

BMWBLOG-M340i-carbon-fiber-roof (1)

Vir: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code