Ko je BMW predstavil M4 GTS je slednji postal najhitrejši in najbolj dirkaško nastrojen cestni BMW. 500 konjskih moči iz 3,0-litrskega motorja prekosi vse...no, skoraj vse. Tukaj je namreč BMW S1000RR!

BMW M4 GTS je avtomobil, ki uporablja 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor z napredno tehnologijo vbrizga vode v valje. Le-to mu omogoča, da se izstreli do 100 km/h v 3,8 sekunde. A neglede na izjemne številke BMW izdeluje še bolj osupljiva in še hitrejša prevozna sredstva. A to prevozno sredstvo je le na dveh kolesih. To je BMW S1000RR.

bmw-m4-gts-s1000rr (1)

Že res, da je BMW M4 GTS zelo kompleksen in prilagajanja potreben avtomobil, a to je pač cena za pravo dirkaško izkušnjo, ki jo avtomobil ponuja. Običajno bi rekli, da je avtomobil tisti, ki je bolj varen in suveren v zavoje, a spodnji videoposnetek prikazuje ravno nasprotno. Motocikel je tisti, ki za seboj pušča še tako hitra vozila in se v zavoje zažene kot brezglavi najstnik.

bmw-m4-gts-s1000rr (3)

Še več pove dejstvo, da je BMW M4 GTS ekstremno hiter avtomobil, a v primerjavi z motociklom S1000RR izgleda kot Zastavin Koral 55 (Yugo). Motor pa ima še eno prednost. Za razliko od M4 GTS je veliko, veliko cenejši, prav tako pa ni številčno tako zelo omejen oz. je še vedno na prodaj, M4 GTS pa je že nekaj časa povsem razprodan.

Uživajte ob ogledu spodnjega posnetka. Katerega bi raje izbrali?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code