Bi radi še bolj atraktivnega BMW M4 GTS? Vašemu jeklenemu konjičku lahko privoščite sicer draga, a izjemno atraktivna platišča.

Atraktivni komplet aluminijastih platišč proizvajalca 6Sixty je bil zasnovan z namenom, da se odlično poda BMW seriji 4, še posebej najbolj zmogljivi različici, ki nosi oznako M4 GTS. Kljub temu, da na prvi pogled spominjajo na serijska BMW aluminijasta platišča, podrobnejši pogled razkrije, da se od serijskih nedvomno močno razlikujejo. Podobnost je po vsej verjetnosti prav zaradi izrazite oranžne barve, a kraki so popolnoma drugačni.

Podjetje s sedežem v Združenem Kraljestvu jih imenuje Emblem Mono Block in jih ponuja v številnih različnih barvah v dimenzijah od 18 pa vse do 22 palcev. Najcenejši komplet štirih vas bo stal £3.649 (3.948,78€), najdražji pa zajetnih £5.165 (5.879,34€), vse to pred samo personalizacijo oziroma izbiro barve.

Aluminijasta platišča kljub ceni ne prinašajo nobenih boljših zmogljivostih, kar pa niti ni tako potrebno, saj BMW M4 GTS že serijsko razvije 500 ”konjev” in kar 600 nevtonmetrov navora.To je več kot dovolj, da do stotice pospeši v 3,8 sekunde, njegova končna hitrost pa se ustavi pri 305 kilometrov na uro. V kolikor pa si želite še več moči, se obrnite na razne ”tuning” predelovalske hiše, ki se bodo posvetile izključno motorju. Podjetje G-Power na primer ponuja optimizacijo 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnega  motorja na 606 konjskih moči.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code