Izjemno posrečena kombinacija, ki vključuje ''kulski'' BMW M4 Coupe in zmogljivo motorno kolo BMW S 1000 R. Le kopica izdelanih primerkov obeh bo v ekskluzivni Speed Yellow ali Lagunca Seca Blue barvi.

Maja 2017 so ruski BMW prodajalci začeli sprejemati naročila za BMW M4 Coupe in BMW S1000 R motorna kolesa, odeta v ekskluzivno barvno zunanjosti in s Competiiton paketom. Omejena serija triindvajsetih primerkov BMW M4 Coupe in le sedmih BMW S1000 R koles je odeta v Speed Yellow oziroma Laguna Seca Blue barvo. Vseh 23 primerkov BMW M4 Coupe je opremljenih s Competition paketom, ki vključuje lahka aluminijasta platišča Star Spoke 666 in karbonske dodatke iz BMW M Performance asortimana. Le 8 primerkov je v Speed Yellow barvi, ostalih 15 pa v Laguna Seca Blue barvi.

BMWBLOG-bmw-m4-competition-coupe-s-1000-r-hp (21)

Motorji so številno še bolj omejeni, saj je izdelanih le sedem primerkov, od tega štirje primerki v modri in trije primerki v rumeni. BMW S 1000 R s Competition paketom je opremljen s številnimi karbonskimi dodatki in HP elementi, posebnim rezervoarjem, sprednjim in zadnjim ”spojlerjem” in ohišjem pogonske verige. Maso motorja znižajo tudi izjemno lahka HP platišča, skupaj s HP zavorami in ročico sklopke pa zagotavljajo veliko sposobnosti tudi na dirkališču. Spodnja fotogalerija omenjenih modelov je nastala na Sochi Autodrome dirkališču, ki vse od leta 2014 služi kot prizorišče Formule 1 za Grand Prix Rusije. Za tako spektakularne fotografije so pa zagotovo porabili kar nekaj setov pnevmatik.

BMW S 1000 R z vsemi izboljšavami tako tehta le 205 kilogramov, razvije pa 165 ”konjev” in 114 nevtonmetrov navora. Pospešuje seveda hitreje kot M4 z 450 ”konji’, a slednji ne skriva svojih sposobnosti med zavoji, ki v avtomobilizmu zelo veliko štejejo.

Vir: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code