Iskreno si lahko priznamo, da nas BMW Abu Dhabi Motors nikoli ne pusti ravnodušnih. Tokrat so se "spravili" na BMW M4 M Performance.

Če se natančno pozornost nameni celotnemu paketu, je individualna zelena barva v odtenku Signal Green zagotovo prava izbira. Nove fotografije, ki prihajajo z Arabskega polotoka, prikazujejo BMW M4 Coupé, odet v izredno privlačno barvo, ki kar kriči po zavistnih pogledih. Močna zelena bo zelo verjetno izzvala presenečenje, kjerkoli se bo pojavila. Zmogljivost BMW M4 F82 LCI je prav tako blizu tisti, ki jo premorejo športniki, saj ima kupe srednjega razreda praktično vse neomejene nadgradnje M modela. S Competition paketom ter številnimi “tuning” komponentami iz BMW M Performance to vozilo dokazuje, kaj vse je mogoče pri modelih M4 CS ter M4 GTS iz omejene izdaje.

BMW-M4-Individual-Signal-Green-M-Performance-F82-LCI-Abu-Dhabi (9)

Glede na to ozadje vozilo nedvomno izpolnjuje pogoje za uporabo ekstrovertirane barve, kakršna je Signal Green iz nabora Individual Green. Za kvalifikacijo na dirkališču je BMW M4 F82 opremljen s Competition paketom, ki ima 450 konjskih moči. Funkcija Launch Control in 7-stopenjski DCT od 0 do 100 kilometrov na uro “zašprinta” v gladkih 4 sekundah. Najvišja hitrost se bo na zahtevo lahko raztegnila vse do 280 kilometrov na uro. Šele takrat bo posegla blokada in omejila vrstni šestvaljni agregat. Zahvaljujoč tekmovalnemu svežnju platišč v obliki zvezdastih 666 M, spojlerju sprednjega odbijača iz ogljikovih vlaken ter zunanjim ogledalom in velikemu podaljšku sprednjega spojlerja, prav tako iz ogljikovih vlaken, ima standardna streha BMW M4 kupeja iz ogljikovih vlaken številne optične dodatke v višini oči. Na zadku športnika se nahaja difuzor ter Akrapovičev izpušni sistem. Le-ta naj bi zagotovil ustrezno jakost v delovanju. Dejstvo, da je stroga črna notranjost svojo resnost razbila s kontrastnimi zelenimi šivi, ni prav veliko presenečenje glede na zeleno zunanjost v zelo posebnem zelenem odtenku.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code