Običajno takšen rumen odtenek najdemo na eksotičnih superšportnikih kot sta Ferrari in Lamborghini, tokrat pa je z njo obogaten športni kupe BMW M4. Mu po vašem mnenju pristoji?

BMW M4 v Speed Yellow odtenku prihaja iz salona BMW Abu Dhabi, kar ste verjetno ugotovili že sami. Je pravi spogledljivec, ki ga ne boste spregledali niti v množici ali zares gostem prometu. Lastniku pa je najverjetneje prihranjeno tudi dolgotrajno iskanje vozila na parkirišču.

Kaj še dodatno popestri čudovitega kupeja? Vsekakor kontrastna rumeno-črna kombinacija. Prav za črni kontrastni del je zaslužen paket dodatkov M Performance, ki vključuje aerodinamičen paket iz ogljikovih vlaken, za večjo ekskluzivo se na zadku bohoti spojler AC Schnitzer, za pravo harmonijo zvoka pa skrbi izpušni sistem Armytrix, pri katerem je mogoče lopute odpirati in zapirati kar preko Bluetootha (pametnega telefona).

bmw-abu-dhabi-speed-yellow-f82-m4 (16)

V potniški kabini je nameščen M Performance volanski obroč oblečen v alkantaro, M Performance kovinske stopalke in dodatkih iz ogljikovih vlaken. Na volanskem obroču in ročni zavori lahko najdemo rdeče in modre M šive, preostanek potniške kabine pa je prešit z rumenimi šivi, ki sovpadajo z barvo zunanjosti.

Če vam torej zlati Austin Yellow ni pisan na kožo je Speed Yellow verjetno prava izbira za vas. A za takšne posebne odtenke je potrebno vključiti BMW program BMW Individual, takšna barva pa vas lahko tako stane kar nekaj tisoč evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code