BMW M4 pokaže bogat BMW Individual program!

0
Ko BMW omeni program Individual misli resno! Na svojem najbolj priljubljenem športnem kupeju so privlačno prikazali česa vse so zmožni...

Kaj je BMW Individual? Je program znamke BMW, ki želi kupcem nuditi brezmejne možnosti in povsem neomejeno personalizacijo in individualizacijo vozila.

Pri BMW Individual programu gre torej za izredno osebno in svojevrstno izkušnjo skozi katero gre lahko bodoči lastnik bavarskega produkta. Gre za močno prilagodljivost, ki jo proizvajalec ponuja pri določenih modelih. Kupec lahko tako izbira med zelo različnimi barvami in materiali notranjih ter zunanjih okrasnih letev ter barv karoserije in notranjosti. Sprva se zdi da to ponuja vsak avtomobilski proizvajalec, a BMW Individual gre še korak dlje. Morda celo dva koraka dlje kot ostali.

bmw-individual-m4 (4)

Medtem ko Mercedes-Benz lahko ponudi velik izbor barv notranjosti pa jih BMW Individual kupcu na izbor ponudi več kot 100. Kupec se lahko odloči tudi za obarvane določene zunanje elemente, kar vam omogoča, da si lahko po svoji želji obarvate celo ledvičke na nosu vozila. V potniški kabini lahko stranka izbira med obsežno barvno paleto ter materiali – mešanica alkantare in svile, ali le usnje, morda šivi v točno določeni barvi? Vse je na voljo.

Prav tako lahko izberete že izdelane kombinacije BMW Individual vozil, ki jih BMW od časa do časa ponudi svojim zvestim kupcem. Primer takšnega primerka je prav poseben rdeči BMW M4 v izjemnem odtenku Ruby Red, ki ga lahko vidite v spodnjem posnetku. M4 je že v osnovi izreden avtomobil, rdeča barva pa se mu poda še posebej dobro. S črno karbonsko streho, črnimi ledvičkami, črno-rdečo notranjostjo in mogočno rdečo barvo karoserije izgleda naravnost fantastično.

P.S. BMW Individual je na trgu že 25 let in držimo pesti, da bo še vsaj enkrat toliko!

Vabljeni k ogledu spodnje galerije ter zanimivega video posnetka.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code