Audijevi modeli so v zadnjih letih poznani tudi po značilni Nardo Grey barvi. Ta primerek M4 pa dokazuje, da lahko tudi BMW modeli izgledajo izjemno privlačno v tej barvi.

Nardo Grey barvo zunanjosti običajno najdemo na visoko zmogljivih modelih znamke Audi, a tudi ta BMW M4 dokazuje, da lahko najtežji Audijev konkurent v njej izgleda več kot le odlično. Ta primerek se nahaja v Kalifornji, vse od takrat, ko je iz tovarne odšel v Nardo Grey barvi pa je bil opremljen še z nekaj poprodajnimi dodatki, ki potencial avtomobila še povečajo.

BMWBLOG-Nardo-Grey-BMW-M4-BBS-fi-r (7)

Lahko bi rekli, da izgleda skoraj tako dobro kot M4 GTS. Najbolj opazna so zagotovo velika aluminijasta platišča, ki spredaj merijo 20×9.5, zadaj pa kar 20×10.5 Proizvajalec platišč BBS ta model FI-R prodaja za neverjetnih 2,000 ameriških dolarjev (1,725€) za kos! Brez dvoma niso poceni, a imajo veliko vlogo pri predelavi tega športnega kupeja.

Sicer pa najdemo številne druge dodatke, kot je kvaliteten zavorni sistem z Brembo rumenimi zavornimi čeljustmi, APR Performance karbonski sprednji podaljšek odbijača, BMW M Performance karbonski ”spojler” nameščen na samem prtljažniku, RKP GTS ”spojler” prav tako na prtljažnih vratih in karbonski difuzor podjetja  Kohlenstoff.  Kljub temu, da gre za poprodajne dodatke različnih proizvajalcev, na vozilu delujejo v harmoniji in zagotovijo neprekosljiv agresiven videz. Po vsej verjetnosti gre za enega izmed najbolj privlačnih primerkov M4 na ameriških cestah.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code