Ko ti serijski BMW M4, pa čeprav odet v posebno Daytona Violet Barvo ni dovolj všeč, ga opremiš z M Performance deli in agresivnimi aluminijastimi platišči.

Za tega lastnika pa BMW M4ZCP paketom v posebni Daytona Violet barvi kot kaže le ni bil dovolj. Odločil se je namreč, da svojega jeklenega konjička opremi z poprodajnimi dodatki zunanjosti, ki primerku zagotovijo še več agresivnosti in pogledov mimoidočih. Vse predelave je opravila predelovalska hiša European Auto Source, ki slovi kot ena izmed najbolj znanih v Ameriki.

BMWBLOG-bmw-m4-zcp-daytona-violet-m-performance-vorsteiner (7)

Predelava pa ni vključevala nobenih izboljšav zmogljivosti. BMW M4 ima sicer pod motornim pokrovom vgrajen 3.0-litrski BMW TwinPower Turbo vrstni šestvaljni bencinski motor, dodatki pa vključujejo skoraj vse dodatke iz M Performance kataloga. Spredaj opazimo karbonski podaljšek odbijača, karbonske pokrove ogledal, zadnji difuzor, zadnji ”spojler” nameščen na prtljažnih vratih, pragove, ledvičke v črni sijoči barvi in prav tako črne smernike. Seveda pa so se lotili tudi izpušnega sistema in namestili BMW M Performance titanium izpušni sistem, ki brez dvoma zagotovi neverjetno zvočno kuliso!

Nadeli pa so mu tudi IND črne sprednje smernike, črne zadnje reflektorje in pobarvan zadnji logotip. Do izraza pa brez dvoma pridejo tudi Vorsteiner V-FF 107 Flow Forged aluminijasta platišča, spredaj dimenzije 20×9.5 ET22,  zadaj pa kar 20×10.5 ET34. Ker so platišča odeta v temno Carbon Graphite barvo, se z Daytona Violet barvo zunanjosti odlično ujamejo. Da pa platišča še bolj izstopajo, so namestili še distančnike debeline 12 milimetrov. Najbolj zanimiv del predelave pa je zagotovo zračno vzmetenje, ki zagotavlja, da lahko voznik po želji spušča ali zniža (vzmetenje) oddaljenost od tal . Čeprav so nekateri mnenja, da zračno vzmetenje ni ravno namenjeno športnim avtomobilom zaradi teže in kompleksnosti, je tehnologija napredovala in tako dandanes predstavlja odlično izbiro.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code