Iz Bimmerposta prihajajo fotografije popolnoma novega, BMW M4 v Individual barvi “Fire Orange”. Še “zapakiran” lepotec je bil poslikan v tej posebni barvi, poleg oranžnega odtenka je lastnik izbral tudi 19-palčna M Double-spoke style 437 platišča. Potrebuje samo še sprednji podaljšek odbijača, spojler in BBS Platišča, in izgledal bi, kot M4 GTS. Za nekatere je barva […]

Iz Bimmerposta prihajajo fotografije popolnoma novega, BMW M4 v Individual barvi “Fire Orange”. Še “zapakiran” lepotec je bil poslikan v tej posebni barvi, poleg oranžnega odtenka je lastnik izbral tudi 19-palčna M Double-spoke style 437 platišča.

fireorange-m4-a

Potrebuje samo še sprednji podaljšek odbijača, spojler in BBS Platišča, in izgledal bi, kot M4 GTS. Za nekatere je barva preveč kričeča, spet za druge, se popolnoma prilega visoko zmogljivemu bavarcu.

fireorange-m4-1

Poleg Fire Orange so bile predstavljene tudi druge “individual” barve: Mineral White, Azurite Black, Pyrite Brown in Tanzanite Blue. Prihodnje leto se jim pridružujejo tudi “Frozen” oziroma mat barve, na katere bo potrebno še nekoliko počakati.

fireorange-m4-c

M4 poganja 3,0-litrski šestvaljnik, ki proizvede 431 konjičkov in 550 Nm navora. Do stotice bavarski mogotec pospeši v 4,1 sekunde, najvišjo hitrost pa ima (kot večina) omejeno na 250 km/h.

 

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code