V množici predelav modela M4 najdemo bolj in manj uspešne. Slednja vsekakor spada med zelo uspešno vizualno operacijo.

Nedavno se je v podobni barvi po imenu Grigio Telesto znašel M6 Gran Coupé. Tokratni lepotec pa nosi odtenek Grigio Medio, ki jo sicer uporablja italijanski avtomobilski proizvajalec Ferrari. Že ta informacija prida nekaj dodatne športnosti M razgrajaču. Sama barva poskrbi za poudarek čudovitih agresivnih linij, ki jih je na M4 veliko, hkrati pa zagotovi radikalen izgled, a še vedno ohrani eleganco športnika. Lastnik je poleg čudovite barve izbral tudi nadvse primerna HRE P101 platišča v podobni sivi barvi, kar da končnemu izdelku prav poseben čar.

[sam id=”13″ codes=”true”]

Grigio-Medio-BMW-M4-HRE-P101-15

[sam id=”14″ codes=”true”]

Nameščena platišča so velikosti 20 palcev in so oblikovana v sodobnem Y stilu, kar vozilo zaokroži v edinstveno celoto. Skupaj s črnimi matiranimi zaključki se M4 prelevi v elegantno in spektakularno predelavo, ob kateri lastnik nikoli ne ostane ravnodušen.

Pod pokrovom je ostal BMW M4 povsem nespremenjen in tako še vedno uporablja dobro znani in opevani 3,0-litrski šestvaljni motor s tehnologijo TwinPower Turbo, ki preko 7-stopenjskega dvosklopčnega menjalnika DCT na zadnji kolesni par prenaša 431 konjskih moči in se do stotice zapodi v le 4,1 sekunde. Vsekakor impresivna zmogljivost, ki ne potrebuje nujne nadgradnje.

Lepoto umetnosti, posneto na veličastni kalifornijski plaži, si oglejte v galeriji spodaj.

Vir: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code