BMW M4 je mogočen športnik, ki se med konkurenco baha predvsem po izjemnih, dirkaško naravnanih voznih lastnostih. Če torej iščete zmogljivost, prepričljiv izgled in izjemne lastnosti vsekakor ne morete spregledati modela M4.

Za začetek se ta BMW M4 lahko pohvali s čudovito barvo po imenu Sakhir Orange, ki se je pri modelu M4 izkazala za precej priljubljeno. Kar poskrbi za še večje izstopanje pa so vsekakor poprodajni deli različnih podjetij, katera napravijo vozilo zares vpadljivo.

Najbolj opazna sprememba so definitivno platišča Velos XX, ki so obarvana v svetel odtenek zlate barve, sicer pa se pohvalijo tudi z velikostjo 20×85, spredaj in 20×10,5 zadaj. Kljub temu, da je sam vzorec na platiščih nekaj posebnega in nekaterim mogoče ne najbolj ljub, pa si moramo priznati, da se zlata barva neverjetno lepo poda k oranžni karoseriji vozila.

M4 ima še dodatno znižano vzmetenje, na prtljažnih vratih ima nameščen spojler, na zadku pa so še črni zaključki izpuha in dodelan difuzor.

BMW M4 tako s svojim izgledom še popestri mehanizacijo pod pokrovom. 3,0-litrski vrstni šestvaljnik razvije 431 konjskih moči in 550 Nm navora, s takšnim izgledom pa bi mu pripisali še precej več moči. A moči je več kot dovolj, saj M4 stotico z mesta doseže v le 4,1 sekunde.

Oglejte si galerijo vpadljivega M4.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code