BMW M4 je po mnenju mnogih odličen avtomobil, saj prepriča z izgledom in vozno dinamiko. Če pa z izgleodm niste zadovoljni, se lahko odločite za podobno predelavo!

Ne glede na to kakšen imate okus ali zahteve glede avtomobilov, je BMW M4 prava ”pošast” v očeh večine avtomobilskih navdušencev. Pelje se več kot odlično in prepriča z vozno dinamiko, prav tako pa moči skorajda ne primanjkuje. Tisti, ki pa z izgledom niso preveč zadovoljni se kar pogumno lotijo predelav. Lastnik primerka, ki vam ga predstavljamo danes, se je odločil, da bo svoj M4 izopolnil z nekaterimi dodatki. Takoj opazimo ”poširjene” blatnike, spojlerje, zadnje luči so zatemnjene, vsekakor pa nam v oči najbolj pade folija v katero je odet. Odet je namreč v Satin Red rdečo folijo, ki brez dvoma zagotovi veliko mero atraktivnosti.

Nameščena ima aluminijasta platišča Z-Performance ZP6.1 Super Deep Concave v Sparkling Silver barvi, spredaj dimenzije 9×20 in zadaj kar 10.5×20. Kljub temu, da se v manjših dimenzijah začnejo pri 360 evrov na kos, je v tem primeru en kos stal 1.890 evrov. BMW M4 razvije 425 konjskih moči in 550 nevtonmetrov navora, kar pomeni, da stotico doseže v 4,1 sekunde (ni namreč znano, če je bil ta primerek  optimiziran). Končna hitrost je elektronsko omejena na 250 kilometrov na uro. Kmalu pa pričakujemo novo generacijo modela M4, ki naj bi prav tako uporabljala enak motor, ki bo sicer razvil približno 500 konjskih moči, celotna masa vozila pa naj bi se znižala za 40 kilogramov.

bmw-m4-coupe-tuning-satin-red (1)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code