Novi BMW M5 F90 velja za nekakšnega volka v ovčji preobleki, kar pa bi se s to barvo prav lahko spremenilo.

V kolikor si želite večino časa ostati neopaženi in leteti nekako ‘pod radarjem’, si prav lahko naročite najmočnejšo bavarsko poslovno limuzino v sivi ali črni barvi in prav zagotovo vam bo uspelo. Pa vendar to ni za vsakega. Nekateri so radi opaženi in si želijo avtomobil v taki barvi, ki že na daleč kriči o prostranosti konjušnice pod pokrovom motorja.

Pri znamki BMW to ponavadi pomeni, da se stranke zanašajo na program BMW Individual, ki omogoča izbrati prav posebnih barv za njihovega BMW F90 M5. Nihče tega ne počne bolje kot stranke BMW Abu Dhabi Motors in spet nas niso pustili na cedilu. Na prevzem namreč čaka BMW M5 Competition v Rally Green Metallic barvi, ki na nek svoj način niti ne izgleda tako slabo. S svojimi 625 konjskimi močmi, ki jih proizvaja 4.4 litrski twin turbo motor omogoča lastniku, da se do stotice izstreli v vsega 3.2 sekunde, obenem pa ima to čast, da se lahko pohvali z najhitrejših in najmočnejših BMW-jem vseh časov.

Lepo uigrano vzmetenje obljublja še več od ‘običajnega’ BMW F90 M5, ki pa je že sam po sebi dosegel nekaj impresivnih časov na svetovnih dirkališčih. Kaj pravite, bi M5 Competition bolj pristajala kakšna umirjena barva, ali bi imeli takega v Rally Green Metallic barvi, ki že na daleč kriči, da se vozite v prav posebnem stroju?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code