BMW M5 F10 z M Performance deli in Eisenmann izpuhom!

0
BMW M5 F10 generacije ob prihodu nove generacije prepriča z nekoliko nižjo nabavno ceno, še vedno pa predstavlja odlično vozilo, ki z nekaterimi predelavami še bolj razveseli.

Z prihodom nove generacije BMW M5, bo prejšnja generacija v prihodnje deležna več predelav. Cena se jim bo v prihodnosti nekoliko znižala, zmogljivosti so še vedno na zavidljivem nivoju, avto kot sam pa še vedno omogoča veliko prostora za izboljšavo. Vse to pomeni, da BMW F10 M5 trenutno predstavlja dobre temelje za izdelavo sanjskega vozila. BMW M5 F10 sicer poganja 4,4-litrski TwinTurbo motor, ki razvije 560 ”konjev” oziroma 412 kilovatov in 680 nevtonmetrov navora. Stotico kilometrov na uro doseže v 4,1 sekunde, končna hitrost se konča pri 250 kilometrov na uro, a z odstranjeno elektronsko blokado, se končna hitrost povzpne na zavidljivih 305 kilometrov na uro!

BMWBLOG-bmw-m5-f10-eisenmann-tuning (5)

Lastnik spodnjega primerka v Singapore sivi barvi se je odločil, da si pri njegovem M5 želi le nekaj manjših kozmetičnih modifikacij in poprodajni komplet izpušnega sistema. Kozmetične modifikacije vključujejo BMW M Performance zadnji difuzor in črne prednje ledvičke, ki vozilu zagotavljajo potreben agresivni izgled. Poprodajni kompleti izpušnega sistema Eisenmann poleg večjih zmogljivosti zagotavlja tudi globjo in bolj glasno zvočno kuliso.

Vse predelave je opravil European Auto Source, posnetek izpuha si pa lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code