V kolikor ste kdaj zašli na spletni konfigurator ste verjetno kaj kmalu opazili, da je za BMW M5 F90 na voljo kar nekaj zanimivih barv. To je za M modele povsem nekaj običajnega, saj BMW M oddelek avtomobilom že kar tradiconalno namenja atraktivne barve.

Na žalost pa M5 F90 predstavlja le nekaj barv za razmeroma nizko doplačilo, saj so vse ostale na voljo v sklopu BMW Individual programa. Za razmeroma nizko doplačilo so recimo od bolj atraktivnih na voljo Marina Bay Blue in Snapper Rocks Blue, veliko ljudi pa meni, da bi BMW moral ponuditi več barv izven Individual programa. Spodnja dva primerka sta bila ujeta na parkirišču BMW M oddelka v Nemčiji, zanimivi pa so prav zaradi barv, ki jih verjetno na cesti skorajda ne bomo več videli. Eden izmed teh je odet v Frozen Red barvo, ki pa ni več na voljo, saj je bila ekskluzivno namenjena različici ”First Edition”. Opazimo tudi primerek, ki je odet v Frozen Gray barvo zunanjosti. Le-ta je po mnenju mnogih bolj primerna za M5 F90 kot vse standardne. Vidimo tudi M5 v Snapper Rocks Blue, ki sicer izgleda odlično, a ne tako kot na drugih vozilih, recimo seriji 4.

BMWBLOG-BMW-M5-Colors-Spied-opazeno (3)

Zanimiva je tudi skorajda že kričeča Java Green barva. Vsekakor bolj zanimiva kot črna, bela ali srebrna, se pa zavedamo, da ni po okusu vseh. Nekoliko nenavadna barva za nemško vozilo je tudi British Racing Green, ki je sicer večkrat videna na britanskih vozilih. V galeriji si lahko ogledate tudi druge barve, ki so na voljo za novi BMW M5.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code