Kljub temu, da novi BMW M5 F90 več kot odlično izgleda v vseh barvah je Frozen Dark Silver izmed vseh kot nalašč za vse, ki si želijo uglajene športnosti.

Novi BMW F90 M5 je najhitrejši BMW vseh časov. Prinesel je nekaj najbolj naprednih tehnologij, ki jih znamka premore ta čas. Kot veliko novost je za M avtomobil vpeljal napredni štirikolesni pogon poleg izpopolnjenega pogonskega sklopa in drugih elektronskih tehnologij. Od vseh prejšnjih generacij je v vsem precej boljši. Nova je platforma imenovana CLAR, ki poleg nižje mase vozila zagotovi tudi boljšo lego na cesti. Užitek v vožnji bavarca, ki vam ga predstavljamo danes, je po mnenju mnogih naravnost izjemna. Kot pod pokrovom motorja vsakega primerka, se tudi v tem skriva velik  4,4-litrski V8 bencinski motor s kar dvema turbinskima polnilnikoma. Motor razvije 600 ”konjev” in 750 nevtonmetrov navora. To pomeni, da s pospeškom do sto kilometrov na uro v le 3,4 sekunde, poleg izjemnega zunanjega izgleda prinaša tudi veliko mero zmogljivosti.

Novi BMW F90 M5 je na voljo v številnih različnih barvah. Namenili so mu Alpine belo, Sapphire metalik črno, Singapore metalik srebrno, Snapper Rocks metalik modro, Marina Bay modro metalik, Donington sivo metalik in Bluestone metalik modro. Kupci pa lahko izbirajo tudi med BMW Individual barvami: Azurite črno metalik, Quartz barvo šampanjca, Almadine rjavo metalik, Rhodonite srebrno metalik, Frozen Marina Bay modro, Pure Metal srebrno in Frozen Dark Silver, katero ponosno nosi primerek v zgornji galeriji.

BMWBLOG-frozendarksilver-f90-m5 (1)

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code