Safirno metalik črn BMW M5 viden v tej predelavi je opremljen z aerodinamičnimi deli izdelanimi iz ogljikovih vlaken in setom Velos Designwerks koles. Te omogočijo vozilu bolj rafiniran kot tudi športen videz, kar lepo poudari zunanjo privlačnost vozila.

S prihajajočo novo generacijo BMW serije 5 je zdaj pravi čas za poprodajne dodatke. Za ta črn safirni metalik primerek BMW M5 in njegovega lastnika je bila odločitev enostavna. Poprodajna platišča in deli iz ogljikovih vlaken. Lastnik se je odločil dodati platišča znamke Velos Designwerks, dele iz ogljikovih vlaken pa je naročil od več proizvajalcev. Celotna predelava je bila opravljena s strani dobro poznanega predelovalca IND Distribution, kjer so uspešno sestavili in združili vse komponente.

Black Sapphire Metallic BMW M5 Cleanly Modded By IND Distribution

Velos Designworks je še razmeroma novo podjetje, ki se ukvarja s prodajo koles, vendar so v svojem kratkem času delovanja uspeli v dobrem smislu pretresiti svet poprodajnih platišč. Na slikah videna platišča Velos D7 Directional več kot lepo spadajo na mogočni M5. Z malenkostno večjimi dimenzijami kot jih imajo originalna platišča, nudijo odlično nadgraditev v velikosti kot tudi ustrezanju. Kolesa so zaključena z bronasto barvo, kar jim daje zelo vabljiv izgled. Za dodatno izboljšanje zunanje privlačnosti je ta M5 opremljen z nižjim vzmetenjem za malo nižjo držo.

Za aerodinamično izboljšavo so ta primerek opremili s sprednjim podaljškom odbijača in spojlerjem, kot tudi novim zadnjim difuzorjem, pritrdili pa so tudi spojler na prtljažnik. Celotno vozilo so na koncu še olepšali z malenkostnimi dodelavami, kot so sprednje BMW ledvičke v značilni ///M poslikavi. Oglejte si tudi celotno galerijo čudovitega BMW M5 v spodnji galeriji.

Black Sapphire Metallic BMW M5 Cleanly Modded By IND Distribution

Vir: IND Distribution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code