BMW M550i je že tako izjemno zmogljiv avtomobil, sedaj zahvaljujoč tunerju AC Schnitzer in največjemu BMW trgovcu na svetu BMW Abu Dhabi, pa tudi izgleda tako.

BMW Abu Dhabi je še eni stranki priskrbel točno to kar je želela – pošast v obliki BMW M550i s skrbno izbranimi dodelavami s strani podjetja AC Schnitzer. Nemški tuner je znan po svoji kvaliteti, kar je opazno tudi na avtomobilu. Ta primerek Alpine White serije 5 ima na sebi kompleten Ac Schnitzer ‘body kit’, ki vključuje nov prednji podaljšek odbijača narejen iz mešanice plastike in karbona, nova dvobarvna platišča, zadnji difuzor in precej velik zadnji spojler iz karbonskih vlaken. Skratka avtomobil izgleda kot, da je 100 odstotno pripravljen iti na dirkaško pisto.

Predelave se na srečo ne končajo le pri vizualnih, saj ima ta M550i vgrajen tudi novi izpušni sistem iz nerjavečega jekla, precej pa je dodelan tudi 4.4 litrski V8 pogonski agregat, ki poskrbi za ogromno zalogo moči. Ta se je sedaj povečala iz začetnih 462 konjskih moči in 650 Nm navora, na kar 551 konjskih moči in 750 Nm navora. To je celo več kot premore novi BMW M850i z najnovejšo različico tega motorja.

Najboljši del pri tem pa je, da AC Schnitzer ponuja celo med 3 in 5 let garancije na svoje predelave, odvisno od posamezne države, kar v svetu tuninga ni ravno pogost pojav. Zagotovo pa govori o tem, kako podjetje stoji za svojimi izdelki in kvaliteto storitev, kar pomeni, da je srečni kupec iz Abu Dhabija izbral zelo modro. Pa veliko srečnih kilometrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code