BMW Motorsport bo v petek začel s prodajo dirkalnega Evo paketa za dirkalnik M6 GT3. Ta paket zagotavlja enostavnejšo vodljivost dirkalnika skupaj s povečano zmogljivostjo in zanesljivostjo.

Po temeljitem razvoju dirkalnega Evo paketa za model M6 GT3 je BMW Motorsport končno najavil tudi začetek prodaje in seveda tudi ceno. Prodaja moštvenim ekipam se bo začela v petek, vključuje pa izboljšave podvozja in vzmetenja, pogonskega sklopa, zavor in seveda tudi aerodinamiko karoserije poleg drugih malenkostnih izboljšav. Bistvo Evo paketa pa je, da zagotavlja boljšo vozno dinamiko in še večjo zanesljivost.

”Veseli nas, da lahko našim strankam ponudimo Evo paket za model M6 GT3, ki bo zagotovil, da bodo vozila odlično pripravljena za sezono 2018” pravi šef BMW Motorsport oddelka, Jens Marquardt. ”Naši inženirji so skrbno optimizirali več ključnih elementov, ki so potrebni za uspešnost. Vse to pomeni, da bo BMW M6 GT3 s tem paketom enostavneje vodljiv, predvsem za začetnike” je še dodal Jens Marquardt. Po njihovem mnenju je namreč vozna dinamika, katero dopolnjuje še zmogljivost in zanesljivost nekaj najbolj pomembnega za dirkalno vozilo.

z Evo paketom BMW upa, da bo še naprej gradil na uspešni karieri M6 GT3 modela. Le-ta je namreč po dveh letih dirkanja osvojil številne nagrade, prejšnje leto je recimo dosegel odlično mesto na dirki 24 Hours of Spa-Francorchamps v Belgiji. Paket je sicer na voljo v  dveh različnih izvedbah, prvi stane 24,900 evrov, drugi pa 31,900 evrov (plus ddv).

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code