Proizvodnja trenutne generacije BMW M6 F13 se počasi približuje h koncu, saj popolnoma novo generacijo pričakujemo že v naslednjem letu.

BMW M6 pa kljub letom še vedno zagotavlja veliko pogledov mimoidočih. Še posebno, če se lastnik odloči za nekaj kozmetičnih predelav, ki popolnoma spremenijo videz vozila. Kot vsak običajni BMW M6 ima tudi ta vgrajen enega izmed najboljših BMW bencinskih motorjev trenutno v ponudbi znamke. 4,4-litrski  TwinPower Turbo V8 motor v BMW M6 razvije zavidljivih 560 konjskih moči in 677 nevtonmetrov navora. Z natančno Launch Control funkcijo lahko do stotice enostavno pospeši v 4,3 sekunde.

BMWBLOG-bmw-m6-sakhir-s107-hre (11)

Lastnik je svojemu primerku nadel HRE alumunijasta platišča, ki veljajo za ena najboljših v svojem segmentu. Predstavljajo agresiven videz, izjemno kvaliteto in odlično prožnost materiala, ki se dopolnjuje z vozniško dinamiko vozila. Nameščena so HRE S107 alumunijasta platišča s petimi kraki, spredaj dimenzije 21×9.5, zadaj pa nekoliko širše dimenzije 21×12. Odete v Satin črno barvo sredice in sijoče črne v notranjem in zunanjem delu platišč. Zmogljiva aluminijasta platišča imajo nameščena Pirelli P Zero pnevmatike, spredaj dimenzije 255/30/21 zadaj pa 325/25/21. Vse to pomeni, da bo voznik z lahkoto obvladoval vseh 560 ”konjev” na zadnjih kolesih. Lastnik se je odločil tudi za sprednji podaljšek odbijača, pragov in zadnjega odbijača z difuzorjem in ”spojlerjem” na prtljažnih vratih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code