V kolikor si želite nekaj izmed najboljšega iz ponudbe znamke BMW, je M850i xDrive v kombinaciji z Individual dodatki zagotovo prava izbira.

BMW M850i in Individual sta oznaki, ki jih izjemno radi vidimo pri avtomobilih znamke BMW. Če denar ni ovira, vam danes predstavljamo zapeljivo kombinacijo. BMW M850i xDrive zopet prihaja iz znanega Abu Dhabi salona, kjer kot veleva tradicija, na avtomobilih ne ”šparajo” kaj preveč. Takoj opazimo črno barvo zunanjosti, karbonske dodatke na karoseriji in dvobarvno vrsto oblazinjenja v notranjosti.

BMW pri seriji 8 uporablja Carbon Core tehnologijo potniške kabine. Le-ta omogoča večjo togost in nižjo maso avtomobila. Oznako Carbon Core lahko vidimo na primer na B stebričku, ko odpremo vrata in pa na pragovih (v tem primeru poleg napisa Individual). Ta primerek ima karbonske dele nameščene tudi na sprednjem odbijaču, strehi in celo zadnji difuzor je v celoti izdelan iz karbonskih vlaken. Notranjost je v dveh močnih barvah, rdeči in črni. Predvidevamo, da je ta primerek v celoti polno opremljen. Zagotovo pa vas zanima tudi kaj se skriva pod pokrovom motorja različice M850i xDrive. Vgrajen je 4,4-litrski V8 bencinski motor, ki razvije 390 kilovatov oziroma 530 konjskih moči in 750 nevtonmetrov navora. Pospešek do sto kilometrov na uro pa traja le 3,7 sekunde!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code